Vacuactiv Cedar Spa Barrel

Μίνι σάουνα με οργανικό ατμό για ένα άτομο.
Δεν απαιτεί μεγάλο χώρο και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το πλήρως κατασκευασμένα από κέδρο, ξύλο που φυτρώνει στα μεγάλα υψόμετρα από καθαρά οικολογικά Όρη στη Βρετανική Κολομβία και τη Σιβηρία. Αναζωογόνησησ σώματος με αυτή τη συσκευή SPA ατμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, επειδή η διαδικασία διαρκεί μόνο 5-15 λεπτά.

Share

Περιγραφή

Η Νεα γενιά SPA για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Μίνι σάουνα με οργανικό ατμο για ένα άτομο. Δεν απαιτεί μεγάλο χώρο και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Θα έχετε οφέλη SPA στο σπίτι σας ούτως ή άλλως! Το πλήρως κατασκευασμένα από κέδρο ξύλο που φυτρώνει στα μεγάλα υψόμετρα από καθαρά οικολογικά Όρη στη Βρετανική Κολομβία και τη Σιβηρία. Αναζωογόνηση σώματος με αυτήν την χαλαρώτική συσκευή SPA ατμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, επειδή η διαδικασία διαρκεί μόνο 5-15 λεπτά.

10-15 λεπτά συνεδρία σε ατμό ζεσταίνει το σώμα, αυξάνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μυς. Χρησιμοποιήσετε μείγμα με αιθέρια έλαια που έχουν διαφορετικές επιδράσεις χαλάρωσης και αναζωογόνησης του σώματος, μπορείτε να επιλέξετε τη θεραπεία που θα θέλατε να έχετε.

Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας
Στα νιάτα τους οι γιαγιάδες μας δεν είχαν ιδέα για το τι κυτταρίτιδα είναι, από πού προέρχεται και πώς φαίνεται. Στα επόμενα 80 χρόνια, η νέα λέξη «celulite» ήρθε σε μας. Σε κάθε γυαλιστερό περιοδικό και στα site για τη γυναίκα διαφημίζουν τους πολλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα.

Θα μιλήσουμε για το Cedar SPA Barrel. Έχει γίνει πρόσφατα μια πολύ δημοφιλής θεραπεία για την κυτταρίτιδα, χρησιμοποιώντας υψηλή θερμοκρασία, οι διαδικασίες αυτές διεξάγονται σε πολλά SPA σαλόνια. Η θερμική επίδραση διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο στρώμα του υποδόριου λίπους, η οποία συμβάλλει στην κατανομή των λιποκυττάρων, αλλά το κεφάλι επίσης υπόκεινται σε θερμικές επιδράσεις, και αυτό είναι ανθυγιεινό.

Πώς με τις θεραπείες στο Cedar SPA Βαρέλι έχουμε εξάλειψη της κυτταρίτιδας;

Το χαμάμ και η σάουνα, έχει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που οδηγούν σε έναν υγιή τρόπο ζωής, καθώς συμβάλλουν στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών και τοξινών από το σώμα ακόμα καλύτερα από ό, τι τα αποτελεσματικά τσάγια ή ένα χάπι για την απώλεια βάρους. Αυτό οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας βαθύς καθαρισμός, καθώς οι πόροι ανοίγουν και το δέρμα αρχίζει να «αναπνέει». Το δέρμα αρχίζει να αναπνέει με ιατρικά βότανα ατμού που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε με τη θεραπεία μείωσης της κυτταρίτιδας σε Cedar SPA βαρέλι.
Προσφέρουμε ειδικά μείγματα βοτάνων και λουλουδιών που θα βοηθήσει αυτή τη διαδικασία.Προσφέρουμε ειδικά μείγματα βοτάνων και λουλουδιών, που συμβάλουν στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της διαδικασίας σας. Τα κύρια αρωματικά φυτά του συνδυασμού μας περιλαμβάνουν: τσουκνίδα, πεντάνευρο, φασκόμηλο, λεβάντα, αλόη, δενδρολίβανο, αλογοουρά, μέντα, μαντζουράνα, φύλλα ρίγανης.

Απώλεια Βάρους με το Cedar Spa Barrel – Oval Edition
Συμβάλει στην αντιμετώπιση αυτής της τάσης, 3-4 φορές την εβδομάδα – θα ήταν χρήσιμο να βοηθήσει τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η διαδικασία αυξάνει το σχηματισμό της ορμόνης σωματοτροπίνης. Αυτή η ορμόνη προάγει την ανάπτυξη στους νέους, και παίζει κρίσιμο ρόλο στο μεταβολισμό των ώριμων ανθρώπων.

Με μια σειρά συνεδριών με το Cedar SP βαρέλι, αυτή η συγκέντρωση της σωματοτροπίνης μπορεί να αυξηθεί. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η θερμική διαδικασία ατμού μπορεί να έχει μια άμεση, θετική επίδραση στην απώλεια βάρους.

Η διαδικασία θα είναι πιο αποτελεσματική αν δεν καταναλώσεται φαγητό 2 -3 ώρες πριν από τη θεραπεία.
Εάν είναι δυνατόν, αμέσως πριν από τη διαδικασία ένα ζεστό ντους και τρίψτε το σώμα σας με μια πετσέτα βουτηγμένη σε αλατισμένο νερό, θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη.
Μην μένεται στον ατμό για περισσότερο από 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας 15 λεπτών θα χαθούν από 1-4 κιλά. του σωματικού βάρους. Φυσικά αυτή η απώλεια είναι προσωρινή, καθώς δεν είναι το λίπος, αλλά το νερό. Ωστόσο, οι εκκρίσεις του ιδρώτα κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας είναι μεταξύ 5% και 20% του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χάσετε μέχρι και 2 λίτρα υγρών, και 500 γρ. του λίπους. Λαμβάνοντας συνεδρίες στο βαρέλι SPA τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να οδηγήσει μέχρι και 2-5 κιλά. σε ένα μήνα απώλεια λίπους.

Περισσότερα εδώ:
https://vacuactiv.gr/portfolio-item/cedar-spa-barrel/