EmSlim

In stock

Συσκευή ιδανική για θεραπεία με λέιζερ ή θερμικές βλάβες

Περιγραφή

Θεωρείται επίσημα η μοναδική μη-επεμβατική τεχνολογία παγκοσμίως που επιτυγχάνει ανόρθωση των γλουτών, μπράτσων, επίπεδη & γραμμωμένη κοιλιά. Αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος.

Ποια τα οφέλη της χρήσης του EmSlim ?

Το προηγμένο αυτό τεχνολογικά μηχάνημα ιατρικής αισθητικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυικής ομάδας, Σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μέχρι το 70% του μυός, με το EmSlim πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση του 100% του μυός!! Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 50.000 συσπάσεις! Και το πιο σημαντικό? Είναι στοχευμένες στην μυική ομάδα που μας ενδιαφέρει!

Σε ποια σημεία χρησιμοποιείται περισσότερο?

1. Γλουτοί : πάνω από 50.000 στοχευμένες συσπάσεις στους γλουτούς! Έτσι επιτυγχάνουμε την υπερτροφία που όλες οι γυναίκες επιθυμούν στους γλουτούς χωρίς να μεγαλώνουν και οι μηροί, εικόνα που βλέπουμε συχνά να συμβαίνει στις γυναίκες που προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα των γλουτών κάνοντας πολλά «καθίσματα» ή «πρέσσα»
2. Κοιλιακοί: με ειδικά πρωτόκολλα που έχει το μηχάνημα EmSlim κατά την εκγύμναση των μυών της κοιλιάς, αυξάνεται ο μεταβολισμός τους με αποτέλεσμα την τοπική καύση λίπους! Κέρδος η επίπεδη κοιλιά και η απώλεια λίπους τοπικά!

Ποια η ιστορία της πρωτοποριακής τεχνολογίας EmSlim ?

Αρχικά εφευρέθηκε για τους ασθενείς με ακράτεια . Οι ουρολόγοι την εφάρμοζαν στους ασθενείς λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας της στην ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας με αποτέλεσμα την λύση στο πρόβλημα της ακράτειας. Παράλληλα παρατηρήθηκε ότι όλοι οι ασθενείς παρουσίαζαν μυική διόγκωση των γλουτών! Έτσι σήμερα απολαμβάνουμε τα οφέλη και στην αισθητική ιατρική!

Ποιος ο Μηχανισμός Δράσης?

Με την εφαρμογή ακίνδυνου υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic Field Technologh) έχουμε έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία κερδίζουμε πάνω από 50.000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal) στο 100% της μυικής ομάδας που κάνουμε την εφαρμογή! Η συχνότητα των συσπάσεων είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των μυικών ινών με αποτέλεσμα την αύξηση και του όγκου των μυών αλλά και του αριθμού τους! Η ενέργεια που απαιτείται για την σύσπαση τους προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Άρα μυική υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

4-6 συνεδρίες, ιδανικά 2 τη βδομάδα

Είναι ασφαλές?

Είναι απόλυτα ασφαλές .

Ποια η διαφορά από τα άλλα μηχανήματα που βλέπουμε στο εμπόριο με μάρκετινγκ ότι ενεργοποιούν τους μυς?

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το Emslim αποτελεί μια θεραπεία ιατρικης αισθητικης. Τα άλλα μηχανήματα έχουν μόνο πολύ επιφανειακή ενεργοποίηση των μυών! Από τη πρώτη στιγμή της εφαρμογής στο EmSlim νιώθετε ξεκάθαρα την μυική σύσπαση σε όλο το βάθος του μυός, μέχρι το κόκκαλο θα μπορούσαμε να πούμε χαριτολογώντας . Συνεπώς και τα αποτελέσματα είναι υπερπολλαπλάσια.

Πονάει?

Όχι δεν πονάει,μας δίνει την αίσθηση ενός εντόνου μασάζ.

Πόσο γρήγορα βλέπω αποτέλεσμα?

Συνήθως μετά τη δεύτερη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά! Βελτίωση συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα?

Συνήθως 6-12 μήνες. Αυτό εξαρτάται γενικά από τον τρόπο ζωής μας. Σίγουρα κάποιες συνεδρίες συντήρησης βοηθούν ακόμη περισσότερο.

 

Σε ποια σημεία χρησιμοποιείται?

1. Ανόρθωση και όγκος γλουτών.
2. Μείωση λίπους κοιλιάς και γράμμωση μυών
3. Ανόρθωση βραχιόνων
4. Ανόρθωση μηρών

Σε ποιους απευθύνεται;

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και μετά τον τοκετό (mommy makeover).

Αντενδείξεις:

-Βηματοδότης
-Επιληψία
-Εγκυμοσύνη
-Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
-Πνευμονική ανεπάρκεια

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

Mr & Mrs Spa