CC Ανταλλακτικό Camouflage Cream

In stock

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στην εφίδρωση make up μακράς διάρκειας.

Κατόπιν Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: CC28-1 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Είναι αδιάβροχο και ιδιαίτερα ανθεκτικό στην εφίδρωση του δέρματος, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ υγρούς χώρους ή σε καταστάσεις που προκαλούν εφίδρωση στο δέρμα. Η κάλυψη μακράς διάρκειας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ποιότητα αυτού του τύπου προϊόντος: προσκολλάται τέλεια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και διατηρεί την ακεραιότητά του ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες.

Διαμορφώθηκε με μια σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική επεξεργασία που δίνει μοναδικά χαρακτηριστικά στο προϊόν. χάρη στις διάφορες δράσεις της, αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική καινοτομία στον τομέα του μακιγιάζ. Η σύνθεση της περιέχει χρωστικές ουσίες σε υψηλή συγκέντρωση, εξαιρετικά μικρονισμένες, για να προσφέρει εκπληκτικό χρώμα, ικανό να κρύψει τέλεια οποιοδήποτε πρόβλημα δέρματος: βαθιές σκιές, κοκκινίλες, ακμή, λεύκη, κηλίδες ηλικίας, χλόασμα, αγγειώματα, ουλές και εγκαύματα, κιρσοί και τατουάζ. Δεν φράζει πόρους, σχηματίζει κάτι σαν μια «προστατευτική ταινία» που εμποδίζει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα, βοηθώντας το δέρμα να αποκαταστήσει τη φυσική του υδρολιπιδική ισορροπία. Επιπλέον, παρέχει συνολική αντηλιακή προστασία UVA-UVB.

Αυτό το παρασκεύασμα ικανοποιεί πλήρως αυτές τις απαιτήσεις: αρκετοί εθελοντές, ηλικίας μεταξύ είκοσι τριών και τριάντα οκτώ ετών, υποβλήθηκαν σε αγωγή με αυτή την κρέμα και τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν με τη βοήθεια βίντεο-μικροσκοπίου αφού ήταν σε λουτρό σάουνας 50 ° C για είκοσι λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ένα δωμάτιο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 30 λεπτά. Η δοκιμή απέδειξε την εξαιρετική κάλυψη και τη μακρόχρονη ισχύ της κρέμας καμουφλάζ, χωρίς αλλαγές στην ομοιομορφία και τη συνοχή της. Η αξιολόγηση του δείκτη ικανοποίησης του δέρματος κατέδειξε ένα υψηλό επίπεδο αισθητικής άνεσης. Οι εξαιρετικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος και η ευελιξία του το καθιστούν ιδιαίτερα ενδεδειγμένο για επαγγελματική χρήση μακιγιάζ, αλλά μπορεί επίσης να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις του καθημερινού μακιγιάζ.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Ανάλογα με τον τύπο μακιγιάζ που πρέπει να δημιουργήσετε (καμουφλάζ ή ελαφρύ μακιγιάζ), το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σύμφωνα με την κατάλληλη τεχνική εφαρμογής: ως concealer, εφαρμόστε το με ένα βουρτσάκι στις περιοχές που πρέπει να διορθωθούν και αφού το απλώσετε ομοιόμορφα ενώστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ ταμπονάροντας με τα δάκτυλά σας. Ως βάση, εφαρμόστε το όπως σας αρέσει και σύμφωνα με τις συνήθειες σας: χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα για να έχετε ένα ελαφρύ και ομοιόμορφο αποτέλεσμα ή εφαρμόστε το με ένα αφρώδες σφουγγαράκι για make-up για να κατανείμει το προϊόν ομοιόμορφα και γρήγορα και να δημιουργήσει εφέ highlight και σκίασης.
Τοποθετήστε μια ποσότητα πούδρας σε μορφή σκόνης ανάλογα με την ποσότητα της κρέμας καμουφλάζ που εφαρμόζεται. Περιμένετε λίγα λεπτά για να απορροφηθεί η πούδρα και στη συνέχεια αφαιρέστε το υλικό που περισσεύει με ένα μαλακό πινέλο. Ψεκάστε με κρύο νερό σε όλο το πρόσωπο και στεγνώστε το ταμπονάροντας  με λεπτό χαρτί.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.040 kg
Απόχρωση MakeUp

No. 1, No. 19, No. 2, No. 20, No. 21, No. 22, No. 23, No. 24, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6