My Promise – Restorative Spray 200ml

19.35 Χωρίς ΦΠΑ.

In stock

Περιγραφή

Ολοκληρώστε και εντείνετε τα αποτελέσματα της θεραπείας My Promise με το Επανορθωτικό Σπρέι. Τα ενεργά συστατικά της φόρμουλας: Εκχύλισμα Πορτοκαλιού σε Ιαματικό Νερό και Φυτοκερατίνη, προσφέρουν τόνο και όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί από χημικές θεραπείες ή εξωτερικούς παράγοντες. Προστατεύει από τη θερμότητα των ισιωτικών και του στεγνωτήρα μαλλιών και σφραγίζει τις σπασμένες άκρες για στυλ που διαρκεί.

Θα το λατρέψετε γιατί

Τονώνει και δίνει όγκο στα μαλλιά
Τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή και λαμπερά
Προστατεύει από τη θερμότητα των ισιωτικών και πιστολάκι
Κλειδώστε τις σπασμένες άκρες

Ενεργά συστατικά

Εκχύλισμα Πορτοκαλιού σε Ιαματικό Νερό: με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ο συνδυασμός Ιαματικού Νερού Πηγής και η υψηλή περιεκτικότητα σε φαινολικές ουσίες και βιταμίνη C στο εκχύλισμα πορτοκαλιού έχει τονωτική και δυναμωτική δράση στα μαλλιά.
Φυτοκερατίνη: προέρχεται από έναν συνδυασμό πρωτεΐνης ρυζιού και κάνναβης, διεισδύει βαθιά στην τρίχα και ενισχύει τη δομή της. Ενυδατώνει & αναδομεί την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και ελαστικά.

Τρόπος χρήσης

Ψεκάστε το Restructuring Spray σε καλά στεγνωμένα μαλλιά σε απόσταση 20-30 cm και απλώστε το προϊόν κατά μήκος. Μην ξεπλύνετε και προχωρήστε στο στέγνωμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Brand

Paul Rivera